Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu ACUZĂ: 'Se vrea scoaterea mea din joc. Vor vedea adevărata mea față!'

cdep.ro
Liviu Plesoianu

Liviu Pleșoianu a transmis un mesaj cu subînțeles pe pagina sa de Facebook. Deputatul acuză că se vrea scoaterea sa din joc, cu trimitere la colegii săi din PSD. Pleșoianu a publicat mesajul la sfârșitul Congresului PSD, într-o postare foarte interesantă pe contul său de Facebook.

Citește și: Victor Ponta, despre cum reușește să se mențină Liviu Dragnea la putere: 'Prin amenințare, șantaj și cumpărarea celor care se vând pentru funcții și scaune'

"Foarte mulți dintre cei aproape 4.000 de oameni care au participat la Congresul de astăzi m-au abordat felicitându-mă și invitându-mă în orașele lor. ...Știți ce? Voi merge! Dacă unii ignoră mesajele pe care le transmit, inclusiv cele referitoare la "Proiectul de Țară", atunci voi începe să merg prin... țară. Cred că am fost prea rezervat până acum, dintr-o modestie care uneori poate deveni păguboasă. Începând de azi însă se va vedea altă față a mea. Aviz celor care au impresia că, ignorându-mă, mă pot scoate în afara jocului...", a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.