Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu, atac EXPLOZIV la Tăriceanu și Ponta: ați devenit nefrecventabil

liviu plesoianu

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, susține că discuțiile dintre ALDE și Pro România îl fac nefrecventabil pe Călin Popescu Tăriceanu, care a decis să se alieze ”cu marele caracter Ponta”.

Citește și: ALERTĂ - Tăriceanu anunță că s-a SEMNAT alianță între ALDE și Pro România

”Din acest moment, domnule Tăriceanu, pentru mine ați devenit un politician nefrecventabil! Mult succes în luptele dumneavoastră legendare împotriva Noii Securități, alături de cel care și-a bătut joc de MILIOANE de români care chiar au crezut în "dreptate până la capăt"! ...Doamne, ferește!

În 2013, Ponta și-a arătat marele caracter atunci când a propus-o pe Kovesi procuror-șef DNA. Asta se întâmpla la mai puțin de un an după ce am votat masiv și am crezut ca fraierii, milioane de oameni, în „dreptatea până la capăt” promisă de USL. Tot ca fraierii am mers și să-l suspendăm pe Băsescu, 7,4 MILIOANE de români! Și de marele efort colectiv din torida vară a lui 2012 și-a bătut joc marele caracter Ponta. Marele caracter Ponta ne-a spus, în data de 23 mai 2019, cu trei zile înainte de alegerile europarlamentare, că a aruncat la gunoi voturile date de 7,4 MILIOANE de români pentru simplul motiv că l-a sunat pe el Barroso (președintele Comisiei Europene la acel moment) și i-a zis: „Bă, așa nu se poate!”...”, scrie Liviu Pleșoianu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.