Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pop, reacție FULGER după ce DNA a CLASAT denunțul pe numele său din dosarul Sorinei Pintea

liviu pop

E prima reacție a senatorului PSD  Liviu Pop, după ce DNA a decis să claseze plângerea pe numele său din dosarul Sorinei Pintea. Senatorul PSD Liviu MArian Pop a scris, pe Facebook, după ce DNA a clasat denunțul formulat de fiul Sorinei Pintea, Ionuț Pintea, pe numele său, că `adevărul a învins”. „Încă de la început mi-am susținut nevinovația cu privire la aceste acuzații nefondate, mincinoase”, a adăugat el, conform Mediafax.

Citește și: ÎNCĂ o alertă meteo: 33 de județe din România intră sub COD PORTOCALIU de vijelii

„Adevărul a învins! În februarie 2020 am fost acuzat de Pintea Ionuț, fiul doamnei ministru Sorina Pintea de implicarea mea în presupusele activități ale mamei sale cu domnul Coste Mihai, caz care a fost intens mediatizat la acea vreme”, a scris, marți, pe Facebook, Liviu Marian Pop.

Prin ordonanța nr.112/P/2020 din 18 mai, emisă de către DNA, s-a dispus clasarea cauzei privind denunțul formulat împotriva lui Pop de către Pintea Ionut întrucât „fapta nu există”.

„Încă de la început mi-am susținut nevinovația cu privire la aceste acuzații nefondate, mincinoase. Doresc să le mulțumesc d-lor avocați Sebastian Hotca și Cristian Iusco pentru susținerea, seriozitatea și profesionalismul de care au dat dovadă în toată această perioadă, destul de delicată pentru mine și familia mea, și pe care-i recomand cu toată încrederea”, a adăugat social-democratul.

Denunțul formulat de fiul Sorinei Pintea, Ionuț Pintea, pe numele lui Liviu Pop, a fost clasat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA). Fiul fostului ministru îl acuza pe senatorul PSD că a primit în mod ilegal mai multe tranșe de bani.

„DNA clasează cauza deschisă în baza denunțului formulat de Pintea Ionuț împotriva senatorului Pop Liviu Marian întrucât fapta nu există”, conform deciziei procurorilor.

Sorina Pintea a fost arestată și, ulterior, trimisă în judecată, sub control judiciar, fiind acuzată că a luat mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.