Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul ministru al Educației vrea eliminarea calificativelor din învăţământul primar

liviu pop

Fostul ministru al Educaţiei Liviu Pop, actual preşedinte al Comisiei de Învăţământ din Senat, a declarat, luni, că vrea eliminarea calificativelor din învăţământul primar, evaluarea elevilor urmând să fie făcută după un model european, informează news.ro..

Întrebat ce părere are despre propunerea legislativă a deputatului PSD Cătălin Rădulescu de castrare chimică a pedofililor, Liviu Pop a spus că nu comentează pe acest subiect, dar că şi el are un proiect de lege prin care vrea eliminarea calificativelor din învăţământul primar.

„Şi eu o să depun un proiect de lege prin care vreau să eliminăm calificativele în învăţământul primar. Să nu mai fie calificative pentru elevi, dar asta este părerea mea. Până nu o să discut în interiorul grupului, nu o să pot să spun că depun iniţiativa legislativă. Evaluarea elevilor să se facă aşa cum există astăzi în unele ţări ale Uniunii Europene, pe alte criterii. E o discuţie mult mai amplă şi pentru asta trebuie schimbată legea educaţiei naţionale. Asta v-am dat un constrarăspuns la întrebarea (despre castrarea chimică a pedofililor – n.r.)”, a declarat Liviu Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.