Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lobonţ, după revenirea la națională: 'Sunt impresionat de calităţie şi talentul pe care le au jucătorii prezenţi la echipa naţională'

www.skysports.com
Bogdan Lobonț

Portarul Bogdan Lobonţ a declarat, joi, că a avut ocazia, prin convocarea la echipa naţională, să cunoască jucători noi şi a fost impresionat de calităţile şi talentul pe care le au aceştia.

"Am revenit cu plăcere. Cu toate că nu am fost prezent fizic în ultimii patru ani, am fost alături de echipa naţională şi o să fiu în continuare. Cred că suntem cu toţii bucuroşi, am avut un debut pozitiv, cu o victorie importantă, o victorie care le dă mare încredere acestui grup minunat de jucători. Sunt impresionat de calităţie şi talentul pe care le au jucătorii care sunt prezenţi la echipa naţională. Mai sunt şi alţii care pot face oricând faţă cerinţelor echipei naţionale. Pentru mine, a fost ca în prima zi de şcoală, sunt jucători noi, sunt jucători pe care nu-i cunoşteam, am avut posibilitatae să-i cunosc în adevăratul sens al cuvântului. Trebuie să muncim mult ca echipă, să ne construim o identitate puternică", a declarat Lobonţ, la Telekom Sport.

Citește și: Chipciu surprinde după meciul cu Kazahstan: 'Cred că au rămas multe lucruri bune de la domnul Daum'

Reprezentativa României a învins, joi, la Ploieşti, cu scorul de 3-1 (2-0), selecţionata Kazahstanului, la debutul noului selecţioner Cosmin Contra. Acesta a fost penultimul meci pentru "tricolori" în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018. Antrenată anterior de germanul Christoph Daum, naţionala română nu mai avea şanse de calificare la turneul final din Rusia. Au marcat Budescu '33 şi 38 (p), Keşeru '73, respectiv Turizbek '83.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.