Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chipciu surprinde după meciul cu Kazahstan: 'Cred că au rămas multe lucruri bune de la domnul Daum'

agerpres
Alex Chipciu

Mijlocaşul Alexandru Chipciu a declarat, joi, că rămân multe lucruri bune de la fostul selecţioner Christoph Daum, însă a precizat că altfel înţelege un jucător când antrenorul îi vorbeşte pe limba lui.

"Această victorie ne-a adus un pic de entuziasm. Nu mi-a plăcut niciodată să comentez un nou antrenor sau să-l vorbesc de rău pe altul. Dar el este un antrenor român şi altfel îl percep jucătorii. Am făcut nişte semieşecuri, în Muntenegru, în Kazahstan, puteam să sperăm la locul doi, chiar dacă nu am fost la cote maxime. Cred că au rămas şi multe lucruri bune de la domnul Daum, acum trebuie să privim spre viitor. Ar fi frumos să căştigăm în Danemarca. Înainte de meci, Cosmin Contra ne-a spus o poveste emoţionantă şi a contat ce a zis, un român vorbeşte pe limba ta şi altfel înţelegi", a declarat Chipciu, la TVR.

Citește și: Keşeru: Cred că domnul Contra ne-a transmis nerv şi determinare şi să jucăm cu inima

Reprezentativa României a învins, joi, la Ploieşti, cu scorul de 3-1 (2-0), selecţionata Kazahstanului, la debutul noului selecţioner Cosmin Contra. Acesta a fost penultimul meci pentru "tricolori" în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018. Antrenată anterior de germanul Christoph Daum, naţionala română nu mai avea şanse de calificare la turneul final din Rusia. Au marcat Budescu '33 şi 38 (p), Keşeru '73, repspectiv Turizbek '83.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.