Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Localităţi fără energie electrică şi circulaţie în condiţii de iarnă în judeţele Vaslui şi Bacău

Inquam Photos / Octav Ganea
zapada viscol iarna

Circulaţia pe drumurile din judeţul Vaslui se face în condiţii de iarnă, nefiind artere naţionale sau judeţene blocate din cauza zăpezii, au anunţat, joi dimineaţă, reprezentanţii Instituţiei Prefectului Vaslui.

Citeşte şi: Kelemen Hunor dezvăluie jocurile de culise care o pot SALVA pe Kovesi: 'Când instituția se confundă cu persoana s-a terminat...

Localităţile Gara Banca, Gura Idrici, Zorleni, 30 Decembrie şi Popeni au rămas fără energie electrică, fiind afectaţi peste 2.000 de consumatori. În localităţile Popeni şi Gara Banca, cursurile sunt suspendate deoarece şcolile nu sunt alimentate cu energie electrică.

"Din cauza unor probleme apărute pe unele drumuri comunale şi judeţene, s-au înregistrat situaţii în care anumiţi profesori navetişti nu au putut ajunge la ore. Cursurile vor fi suplinite de colegii localnici. Probleme sunt şi la şcoala din localitatea Gergeheleu, unde nu se poate ajunge din cauza drumului înzăpezit, iar şcolile din Măscurei şi Tomeşti, din comuna Pogana, sunt închise", au precizat reprezentanţii Instituţiei Prefectului Vaslui.

Nici în judeţul Bacău nu sunt drumuri blocate, circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău. Sunt şase linii de alimentare defecte şi 89 de puncte de transformare nealimentate, fiind 23 de localităţi fără energie electrică. La nivelul judeţului Bacău sunt afectaţi de lipsa energiei electrice aproximativ 8.000 de abonaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.