Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Locuitorii unui oraş din California au primit vizita 'iepuraşului de Paşte' pe stradă: O familie s-a deghizat și a făcut turul cartierului într-o decapotabilă

iepuras

Locuitorii unui oraş din California au primit vizita „iepuraşului de Paşte" pe stradă. Un bărbat s-a deghizat şi alături de soţie şi de copilul lor au făcut turul cartierului într-o maşină decapotabilă, anunță MEDIAFAX.

Americanii din California au găsit o idee inedită pentru a le reda fericirea copiilor în ziua de Paşte.

Citește și: ‘Cu Ludovic Orban, PNL nu are nicio șansă să mai câștige alegerile. 1 milion de români sunt în șomaj tehnic, cu salariile tăiate’ – Bogdan Chirieac

Din cauza pandemiei de coronavirus, credincioşii catolici nu au putut să se mai întâlnească şi să petreacă aşa cum obişnuiau, însă o familie a reuşit să îi facă pe cei mici să zâmbească.

Pentru că de Paşte „vine iepuraşul", bărbatul s-a deghizat, iar alături de soţie şi de copilul acestora au făcut turul cartierului într-o maşină decapotabilă, s-au oprit la fiecare copil în parte, i-a salutat şi le-au urat „Sărbători fericite".

De cealaltă parte a Oceanului, în Franţa, cântăreaţa de operă Adele Belmont, care s-a vindecat, după ce a fost infectată cu noul coronavirus, le-a mulţumit vecinilor ei pentru sprijinul oferit, interpretând o melodie în plină stradă în ziua de Paşte.

Citește și: Dezvăluire. Klaus Iohannis a dat undă verde la achiziții cu negociere ‘la secret’

„Sunt fericită că pot să cânt, dacă acest lucru îi face pe oameni fericiţi. Îmi place să ajut. Când eşti artist realizezi că muzica te conectează cu frumosul, cu divinul, cel puţin eu aşa simt", a spus Adele Belmont, potrivit Euronews.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.