Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOGODNĂ în plină pandemie: DOI MINORI, de 12 și 15 ani, s-au LOGODIT: Poliția a dat amenzi de peste 40.000 de lei

politia nu treceti

Poliţiştii doljeni au dat amenzi de 40.000 de lei, după organizarea unei logodne între doi minori, de 12 ani şi de 15 ani, unde nu s-au respectat măsurile luate în contextul pandemiei de Covid-19. De asemenea, poliţiştii au deschis şi un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti - Postul de Poliţie Coţofenii din Faţă s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în spaţiul public a fost încărcat un material audio-video în care mai multe persoane nu respectă prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19, conform Mediafax.

Citește și: ALERTĂ Nicușor Constantinescu, trimis în judecată de DNA într-un NOU dosar de ABUZ în serviciu

“Poliţiştii au efectuat verificări, stabilind faptul că persoanele în cauză, în ziua de 12 ianuarie, în intervalul orar 12:00-15:00, au participat la un eveniment privat, respectiv o logodnă, între doi minori de 12 şi 15 ani, care s-a desfăşurat la locuinţa unui bărbat de 33 de ani, din comuna Cotofenii din Faţă, cel în cauză fiind sancţionat de poliţişti în calitate de organizator al evenimentului cu amendă de 10.000 de lei conform Lg 55/2020”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

 

Sursa citată menţionează că în urma vizionării materialului audio-video au fost identificate 12 persoane care au fost sanctionate contravenţional cu amendă în valoare de 2.500 de lei fiecare, conform Legii 55/2020. Valoarea totală a amenzilor aplicate de poliţişti este de 40.000 de lei.

 

Totodată, poliţiştii continuă verificările pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment în vederea sancţionării contravenţionale a acestora.

 

De asemenea, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.