Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Logodnica jurnalistului saudit Jamal Khashoggi a făcut apel președintelui american Donald Trump să ajute la rezolvarea cazului asasinării acestuia

Jamal Khashoggi

Logodnica jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, care a dispărut la 2 octombrie după ce a intrat în consulatul Arabiei Saudite de la Istanbul, a făcut apel președintelui american Donald Trump să ajute la rezolvarea cazului asasinării acestuia, relatează site-ul agenției Anadolum potrivit Mediafax.

În cadrul unui discurs susținut la un eveniment de comemorare desfășurat în Marea Britanie, Hatice Cengiz a declarat că Donald Trump "nu ar trebui să ajute la mușamalizarea asasinării" lui Jamal Khashoggi.

"Sunt, cu toate acestea, dezamăgită de acțiunilor unor lideri din multe țări, în special din SUA", a declarat aceasta.

Jurnalistul Jamal Khashoggi, editorialist al cotidianului The Washington Post și un critic acerb al prințului moștenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, a dispărut în urmă cu trei săptămâni după ce a intrat în Consulatul saudit de la Istanbul pentru a obține documente necesare căsătoriei sale.

Citește și: Mike Pompeo a discutat prin telefon cu noul președinte brazilian Jair Bolsonaro

Președintele american Donald Trump și-a manifestat în mai multe rânduri dorința de a rezolva acest caz, dar a subliniat și rolul Arabiei Saudite ca aliat împotriva Iranului și a militanților islamiști. De asemenea, Trump a menționat și faptul că Arabia Saudită este unul dintre cei mai importanți clienți ai Statelor Unite în ceea ce privește achiziția de armament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.