Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Loredana Toma, trei medalii de aur la Cupa Mondială de haltere de la Roma: Competiția contează pentru calificarea la Jocurile Olimpice

www.romaniatv.net
haltere

Loredana Toma a fost medaliată de trei ori la Cupa Mondială de haltere de la Roma. Competiția contează pentru calificarea la Jocurile Olimpice, anunță MEDIAFAX.

La stilul smuls, Loredana Toma s-a impus cu 113 kilograme. Podiumul a fost completat de sportiva canadiană, Maude Charron (105 kilograme), și Giorgia Bordignon (102 kilograme) din Italia.

Citește și: #Rezist, solicitare către Klaus Iohannis: Vă transmitem această scrisoare pentru a vă semnala o mare nedreptate pe care Guvernul României o face .

Toma a obținut primul loc și la aruncat, cu 136 de kilograme. Pe locul 2, s-a clasat Maude Charron, cu 130 de kilograme, iar pe locul 3 a fost Marina Rodriguez Mitjan, cu 124 de kilograme.

La total, Loredana Toma a câștigat medalia e aur, cu 249 de kilograme. Charron a obținut argintul, cu 235 de kilograme, iar Giorgia Bordignon a câștigat medalia de bronz, cu 225 de kilograme.

Citește și: O nouă lovitură încasată în plin de Liviu Dragnea

”Rezultat incredibil pentru reprezentanta Romaniei la Cupa Mondiala de la Roma - Competitie de Calificare Olimpica SILVER Tokyo 2020. Loredana TOMA castiga detasat stilurile smuls si aruncat, cu 113 Kg si 136 Kg, si totalul olimpic cu 249 Kg, in limita categoriei 64 Kg. Sportiva noastra stabileste, asadar, noile recorduri europene la stilurile smuls, aruncat si la totalul olimpic si obtine si puncte extrem de importante pentru calificarea olimpica. Bravooo, Loredana”, a fost anunțul făcut de Federația Română de Haltere

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.