Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Louis van Gaal vrea să redevină selecţionerul Olandei, potrivit presei străine

www.agerpres.ro
Louis Van Gaal Uli Hoeness

Antrenorul Louis van Gaal, în vârstă de 69 de ani, va redeveni selecţioner al echipei de fotbal a Olandei şi va conduce echipa naţională până la Cupa Mondială din Qatar din 2022, dacă se va califica, a anunţat, miercuri, tabloidul De Telegraaf, citat de AFP, potrivit Agerpres.

Acesta ar fi al treilea contract al lui van Gaal la cârma "portocalei mecanice", a subliniat cotidianul olandez, însă Federaţia olandeză nu a confirmat această informaţie.

Reîntoarcerea lui van Gaal s-ar produce în contextul demisiei lui Frank de Boer la finele lunii iunie, după eliminarea Olandei în optimile de finală ale EURO 2020, în faţa Cehiei.

Citește și: Magistrați TB, PRADĂ a `VICLEȘUGULUI` unui ex-judecător ÎNCARCERAT - I-au dat PENSIE DE SERVICIU după GRATII...

Următorul meci al Olandei este programat pe 1 septembrie cu Norvegia, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022, în care olandezii au nevoie de o victorie după înfrângerea cu 2-4 în faţa Turciei, pentru a-şi păstra şansele de a merge în Qatar.

La al doilea mandat al lui van Gaal la cârma Olandei, aceasta s-a clasat pe locul 3 la Cupa Mondială din Brazilia din 2014. El a devenit ulterior antrenorul lui Manchester United, dar a fost concediat după victoria din finala Cupei Angliei în 2016.

El şi-a anunţat retragerea în ianuarie 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.