Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru: DNA a CLASAT un dosar celebru al RCS&RDS în timp record

DNA

Lovitură de teatru la Direcţia Naţională Anticorupţie. Procurorii DNA au decis să claseze un dosar celebru după doar 11 zile de anchetă. Dosarul șpăgii lui Ioan Bendei a fost clasat de DNA. Este vorba despre dosarul penal deschis după apariţia interceptărilor cu ofiţerul de poliţie judiciară al DNA, Teo Iordăchiţă, și Ioan Bendei, unul dintre directorii RCS-RDS de la acea vreme.

Citește și: Incredibil! Ce pensie alimentară primește Eba de la tatăl copiilor săi

Potrivit Antena 3, procurorii DNA au dispus pe 29 mai soluția clasării în acest dosar, arătând că „fapta nu există și nu a fost săvârșită cu vinovăția prevăzută de lege”. Ioan Bendei a fost interceptat în timp ce solicita secretarei sale telefoane pentru ofiţerul de poliţie judiciară al DNA Teo Iordăchiţă şi pentru rudele acesteia din Craiova, chiar din sediul DNA, potrivit înregistrărilor difuzate la Antena 3.

Citește și: Dezvăluiri incendiare! Cum a reușit Dragnea să controleze un serviciu secret

Aflat chiar în sediul DNA, înainte de întâlnirea cu Sorin Alexandrescu, Bendei o sună pe secretară pentru a trimite la trei domicilii ale ofițerului de poliție judiciară telefoane din partea firmei RCS&RDS și operatori care să le instaleze. În ziua următoare, ofițerul DNA sună să-l anunțe pe Ioan Bendei că ”s-a rezolvat la Craiova”. Apoi, același ofițer cere să-i fie dus folosul necuvenit chiar la sediul instituției.

Citește și: Sorin Grindeanu, lovitură de proporții pentru Daddy Dragnea

Angajatul DNA care primește aceste foloase din partea RCS&RDS are un rol extrem de important în acest dosar. Ofiterul DNA Iordăchiță Teodosia Elena are grijă, apoi, să omită multe probe de la dosar. Bendei oferea astfel aceste foloase chiar din casa anticorupției unor oameni ai anticorupției în prezența altor anticorupți care au avut grijă ca aceste probe să nu fie la dosar, mai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.