Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Lovitura' de Vaslui - Bărbat arestat după ce şi-a lovit partenera cu o coadă de sapă şi a imobilizat-o în casă

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din comuna Drânceni, suspectat că şi-a lovit partenera de mai multe ori cu o coadă de sapă şi apoi a imobilizat-o în casă, a fost arestat preventiv pentru violenţă în familie şi lipsire de libertate în mod ilegal, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, potrivit agerpres.

"Pe data de 19 mai, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Huşi au fost sesizaţi la numărul 112 cu privire la faptul că un bărbat şi-ar fi agresat concubina. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii huşeni au stabilit că pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, bărbatul ar fi lovit-o pe concubina sa, în vârstă de 41 de ani, în mod repetat, cu un corp contondent. De asemenea, bărbatul ar fi lipsit-o de libertate pe victimă, imobilizând-o la domiciliul comun. În aceeaşi zi, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii huşeni au luat faţă de bărbatul cercetat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta au fost prezentat Judecătoriei Huşi, care a dispus arestarea lui preventivă, pentru 30 de zile", precizează sursa citată.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.