Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură după lovitură: Ce ENTITATE vrea să-l dea în judecată pe fostul manager al Spitalului Malaxa

www.agerpres.ro
Florin Secureanu Malaxa

Destituit de Gabriela Firea din funcția de manager al Spitalului Malaxa și urmărit penal pentru abuz în serviciu, Florin Secureanu ar putea avea noi probleme din cauză că s-a pretins "mare prior" al Ordinului Suveran de Malta.

Entitatea a anuntat printr-un comunicat că Secureanu, fostul manager al spitalului Malaxa, nu are nicio legătură cu ordinul, deși și-a creat pagina de Internet ordinuldemalta.ro și susține că este Mare Prior al Marelio Priorat Român Autonom al Ordinului Suveran al Sfântului Ioan de Ierusalim. Medicul a înregistrat "Marele Priorat" la Fisc pentru a putea primi donații, potrivit Stirileprotv.ro.

Citește și: S-a retras de FAȚADĂ: Vasile Blaga e în continuare 'creierul' liberalilor

Comunicatul Ordinului Suveran de Malta:

"La data de 29 noiembrie 2016 am fost instiintati ca organele de justitie au inceput o ancheta in care este mentionat numele domnului Adrian Secureanu, directorul spitalului Malaxa din Bucuresti. In unele stiri despre dl. Adrian Secureanu apare si numele unei institutii denumita “Marele Priorat Roman Autonom al Ordinului Suveran al Sfantului Ioan de Ierusalim Cavalerii de Malta” si o emblema cu o cruce alba cu opt colturi pe fundal rosu.

Citește și: O româncă de 18 ani își VINDE VIRGINITATEA: Cere UN MILION DE EURO în Anglia / VIDEO

Permiteti sa va informam ca:

- Ordinul Suveran al Sfantului Ioan de Ierusalim de Rodos si de Malta, cunoscut si sub denumirile Ordinul Suveran de Malta, Ordinul de Malta sau Ordinul Cavalerilor de Malta, nu are nici o legatura cu institutia sus mentionata sau cu dl. Adrian Secureanu.

- Dl. Adrian Secureanu nu este si nu a fost niciodata membru al Ordinului Suveran de Malta sau al unei organizatii subordonate Ordinului.

Citește și: SUA introduc copilul cu 3 părinți! Prioritate au embrionii masculini: Iată EXPLICAȚIILE

- Denumirile “Ordinului Suveran al Sfantului Ioan de Ierusalim” si “Cavalerii de Malta” precum si emblema respectiva apartin de drept Ordinului Suveran de Malta, care nu a dat nici un acord institutiei sus mentionate sau dlui. Adrian Secureanu sa foloseasca aceste denumiri sau emblema.

- Asadar institutia sus mentionata si dl. Adrian Secureanu folosesc numele, emblema si reputatia Ordinului Suveran de Malta in mod abuziv si ilegal, cu scopuri exclusiv pecuniare si personale, ducand in eroare potentiali donatori sau finantatori.

Citește și: S-a dus la COAFOR, în Constanța, și a început să se MASTURBEZE: A fost luat la bătaie de angajate / VIDEO ȘOCANT

- Ordinul Suveran de Malta evalueaza demersuri juridice impotriva dlui. Adrian Secureanu si institutiei sale pentru a opri acest abuz"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.