Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Lovitură dură pentru Ludovic Orban: Ciprian Ciucu, noul președinte PNL București

Facebook
Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu este noul președinte PNL București! El a fost ales cu 498 de voturi, în timp ce Violeta Alexandru a obținut 403 voturi.

Ciucu şi-a anunţat candidatura în 16 iulie.

”Mi-am depus candidatura pentru preşedinţia PNL Bucureşti împreună cu colegii care mă susţin şi cu care voi face echipă în următorii patru ani. Mesajul meu către colegii mei din Bucureşti este despre unitate. Îi aştept pe toţi liberalii din Bucureşti alături de mine. Avem mult de muncă, în special în administraţia locală. Guvernul va fi receptiv la nevoile noastre, iar pe mine ma interesează în special componenta de reglementare şi ca sectoarele sa fie eligibile, alături de Primăria Capitalei pe fonduri europene, în special PNRR”, scria atunci pe Facebook, Ciprian Ciucu.

Cu doar o zi înaintea scrutinului, Ciucu afirma, tot într-o postare pe Facebook: ”Alegerile interne ale unui partid sunt piatra de temelie pentru democraţia reprezentativă. Sunt primul pas, un pas înainte pentru democraţia de la nivel local şi national”.

El a explicat de ce candidează pentru preşedinţia PNL Bucureşti, susţinând că vor exista efecte benefice atât pentru Bucureşti, cât şi pentru PNL.

”Voi fi un factor de forţă în promovarea reformelor de la nivelul Bucureştiului, un sprijin pentru Primarul General şi un coagulator al majorităţii care îl sprijină pe primarul general. În acest moment este clar majoritatea deja a început să scârţâie şi trebuie repusă rapid pe baze solide, plecând de la un program de guvernare locală care trebuie să fie mult mai clar şi asumat (…) În acest moment bucureştenii nu ştiu şi nu înţeleg ce susţine PNL la nivelul Bucureştiului (…) Sunt validat electoral, voi fi evaluat inclusiv prin ceea ce voi face în fruntea Primăriei Sectorului 6 al Municipiului Bucureşti în următorii ani”, a mai scris Ciucu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.