Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură DURĂ pentru un IMPORTANT lider PSD. Soţia sa, CONDAMNATĂ la închisoare

www.cugetliber.ro
justiție, judecată

Soţia vicepreşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Traian Petcu, a fost condamnată de Judecătoria Bârlad pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. În luna februarie, soţia demnitarului a provocat un accident, soldat doar cu pagube materiale, având o alcoolemie de 1,71, potrivit Adevărul. Mai mult, în momentul producerii accidentului, femeia îi avea în maşină şi pe cei trei copii ai săi.

Citeşte şi: Ministrul Justiţiei intervine în scandalul momentului. Reproşuri DURE în plenul CSM

Judecătoria Bârlad a dispus condamnarea Alexandrei Petcu la închisoare cu suspendare, cu amânarea aplicării pedepsei. "Stabileşte pedeapsa de 1 an şi 4 luni închisoare în sarcina inculpatei Petcu Alexandra, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzută de art. 336 alin. 1 C. pen. 2. În baza art. 83 alin. 1 C.pen. amână aplicarea pedepsei închisorii de 1 an şi 4 luni pe un termen de supraveghere de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri", se menţionează în hotărârea pronunţată de Judecătoria Bârlad.

Alexandra Petcu (33 ani) a fost depistată în stare de ebrietate la volan pe 14 februarie, anul curent. Tânăra se deplasa cu un autoturism pe strada Colonel Simionescu Sava din Bârlad, având cei trei copii ai familiei alături de ea, în maşină. La un moment dat, având în vedere că se afla în stare de ebrietate tânăra a pierdut controlul asupra autoturismului şi a acroşat o altă maşină parcată regulamentar. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Poliţiştii rutieri ajunşi la faţa locului au constatat că tânăra de 33 de ani urcase băută la volan. În urma trestării alcoolscopice, s-a constatat că conducătoarea auto avea o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condusă la spital pentru recoltarea probelor biologice. Analizele de laboator au indicat că Alexandra Petcu avea o alcoolemie de 1,71 g/l alcool pur în sânge.

Citeşte şi: Ce e INTERZIS să cauţi pe Google: Lista completă a subiectelor tabu

În faţa procurorilor şi a judecătorilor, tânăra şi-a recunoscut faptele.

Traian Petcu este unul dintre liderii importanţi ai PSD Bâlad. A fost viceprimar al oraşului şi a condus Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Vaslui, în repetate rânduri. Este un apropiat al liderilor PSD Vaslui, fiind cumătru cu deputatul Adrian Solomon.

Citeşte şi: INCREDIBIL - Generalul SRI al lui Ghiță, DESPĂGUBIT de stat. ZERO prejudiciu recuperat în dosarul lui .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.