Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură GREA pentru sute de angajați înainte de sărbători - Două companii din România anunță concedieri colective

stiripesurse.ro
Concedieri

Două companii din Bistrița-Năsăud - una care fabrică articole din sticlă și alta cu profil textil - au anunțat Agenția Județeană de Ocupare a Forţei de Muncă din județ că vor concedia colectiv 111 persoane, începând din luna decembrie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform reprezentanților Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Bistrița-Năsăud, două companii din Bistrița au anunțat concedieri colective pentru finalul acestui an, urmând să fie disponibilizare în total 111 persoane.

Primăria Capitalei, 'cadou' pentru bucureșteni de 1 Decembrie - Anunțul de ultimă oră al Gabrielei Firea / FOTO

“La finalul anului 2018 avem anunțate disponibilizări colective de personal din partea a două firme din județul Bistrița-Năsăud. O firmă cu obiect de activitate fabricarea sticlei și a articolelor din sticlă din Bistrița, firmă aflată în insolvență, care disponibilizează 96 de persoane dintr-un total de 96 persoane. A doua firmă are ca obiect de activitate fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, este din Sângeorz-Băi și dintr-un total de 30 persoane disponibilizează 15”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Bistrița-Năsăud, Adina Preda.

În acest an, în Bistrița-Năsăud a mai avut loc încă o concediere colectivă la o firmă de procesare a cărnii, care a disponibilizat colectiv 56% din angajați, respctiv 124 de persoane din cele 221.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.