Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură NĂPRASNICĂ pentru Sebastian Ghiță: Patru imobile, scoase la VÂNZARE

captura tv
sebastian ghita

Creditorii Asesoft Technologies, companie controlată indirect de Sebastian Ghiță, au hotărât să scoată la vânzare patru imobile ale firmei, trei situate în Ploiești și unul în Târgu-Jiu, care nu sunt necesare desfășurării activităților curente, potrivit unui document consultat de Profit.ro. Unul dintre imobilele din Ploiești este situat în strada Romană, nr. 41 și este compus din teren în suprafață de 1.170 metri pătrați și construcția cu 23 apartamente.

Liviu Mihaiu, dezvăluiri șocante: 'Este AGENT acoperit!'

Deși Sebastian Ghiță susține că nu mai controlează firmele din grupul Asesoft sau Teamnet de mai mulți ani, procurorii DNA au pus, în iunie 2015, sechestru pe conturile bancare ale mai multor firme, inclusiv Asesoft Technologies, suspectate că ar fi controlate de acesta prin interpuși.

Înființată în 2012, Asesoft International are ca obiect de activitate prelucrarea datelor, administrarea paginilor web și activități conexe și a consemnat în 2015 afaceri de 83,02 milioane de lei, de la 72,4 milioane de lei în urmă cu un an, și pierderi de 13,1 milioane de lei, comparativ cu 10,2 milioane de lei în 2014, potrivit Ministerului Finanțelor Publice.

Conform datelor administratorului judiciar, Asesoft Technologies a încheiat anul 2016 cu pierdere de 6,3 milioane de lei la o cifră de afaceri de 5,57 milioane de lei. La finele anului trecut, datoriile totale ale companiei au atins 52,6 milioane de lei, în timp ce creanțele însumau 38,7 milioane de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.