Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pe piața criptomonedelor: cea mai mare companie de schimb intră în Asia de Est prin achiziția Sakura Exchange BitCoin

binance.com
binance criptomonede

Binance, cea mai mare companie de schimb de criptomonede din lume, tocmai a achiziționat furnizorul japonez de servicii pentru criptomonede Sakura Exchange BitCoin (SEBC).

Binance a achiziționat 100% din SEBC, ceea ce îi va permite să intre pe piața japoneză ca o companie reglementată, a declarat bursa de criptomonede într-un comunicat. În plus, datorită achiziției, Binance a primit prima licență în Asia de Est. Într-o declarație, Binance a spus că piața japoneză va juca un "rol cheie" în procesul de introducere a criptomonedelor în viitor. "Vom lucra în mod activ cu autoritățile de reglementare pentru a crea un schimb unificat pentru clienții locali, în conformitate cu toate reglementările", a declarat directorul general al Binance Japonia, Takeshi Tino.

Binance a format în noiembrie un fond al cărui scop este de a restabili piața criptomonedelor, care a pierdut aproximativ 1,4 trilioane de dolari de la începutul anului. Fondul, care se numește Inițiativa de redresare a industriei (IRI), va fi deschis investitorilor și va dura aproximativ 6 luni. În același timp, Binance a menționat că acesta nu este un fond de investiții.

Piața criptomonedelor se confruntă cu o scădere puternică în acest an, pe fondul incertitudinii din economia globală cauzată de inflația ridicată, creșterea ratelor dobânzilor de către băncile centrale ale lumii și criza geopolitică din Europa.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.