Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru Donald Trump: Fundația președintelui american va fi dizolvată

Heavy.com
Donald Trump

Fundaţia preşedintelui american Donald Trump a acceptat marţi să se dizolve, în urma unui acord cu procurorul general al statului New York, care a susţinut că actualul lider de la Casa Albă a folosit necorespunzător fundaţia sa în campania prezidenţială din 2016, informează Reuters şi AFP, potrivit Agerpres.

Fundaţia, despre care justiţia new-yorkeză afirmă că a fost utilizată de miliardarul republican pentru finanţarea cheltuielilor personale, a semnat un acord prin care acceptă ''să se dizolve sub supraveghere judiciară'', a precizat procurorul general al statului New York, democrata Barbara Underwood, într-un comunicat.

Citeste si Șefa DNA, după înregistrările apărute în spațiul public: Nu pot să nu dezaprob modul în care colega mea a înțeles să își exprime o nemulțumire

Justiţia mai solicită Fundaţiei Trump să restituie milioane de dolari suspectate că au fost cheltuite neadecvat, precum şi interdicţia ca Donald Trump şi cei trei copii ai săi să conducă organizaţii umanitare.

Barbara Underwood a spus că activele Fundaţiei Trump vor fi distribuite unor organizaţii umanitare care vor fi verificate de biroul procurorului general al statului New York. Înţelegerea trebuie să fie aprobată în prealabil de un judecător de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.