Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ pentru pariori: Marea Britanie INTERZICE folosirea cardurilor de credit pentru a participa la jocuri de noroc

roulettephysics.com
jocuri de noroc

Din 14 aprilie, britanicii nu vor mai putea să-și folosească cardurile de credit pentru a participa la jocuri de noroc. Noul regulament pentru de supraveghere a industriei este menit să prevină acumularea de datorii din partea jucătorilor, transmite Reuters, potrivit MEDIAFAX.

Comisia britanică pentru jocuri de noroc a spus marți că interzicerea cardurilor de credit pentru jocurile de noroc se va aplica pentru toate serviciile și produsele din domeniu, atât cele online, cât și cele offline. Singura excepție se aplică pentru biletele de loterie.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu se DELIMITEAZĂ de primarul ALDE, care cerea ca statul să decidă cine poate avea copii

Cercetările comisiei clasifică 22% din pariorii online care folosesc carduri de credit drept "jucători "problemă".

Noul regulament vine de asemenea după o analiză a industriei lansată în luna noiembrie ce a avut ca scop stabilirea unei căi de modificare a legislației aplicabile casino-urilor online.

"Jocurile de noroc finanțate prin carduri de credit pot duce la prejudicii financiare semnificative. Interdicția pe care am anunțat-o astăzi ar trebui să reducă la un minimum riscurile la adresa consumatorilor care apar din participarea la jocuri de noroc cu bani pe care aceștia nu îi au", a declarat Neil McArthur, directorul comisiei pentru jocuri de noroc.

Citește și: Comisia Europeană pregătește o DECIZIE RADICALĂ: aceste produse vor dispărea de pe piață

Companiile britanice din industrie se confruntă cu o ofensivă a autorităților britanice asupra aparatelor electronice de joc, așa-numitele păcănele, pe care criticii le-au catalogat ca fiind "cocaina" jocurilor de noroc.

Din populația adultă a Marii Britanii de 24 milioane de persoane, circa 10,5 milioane participă la jocuri de noroc online, potrivit cercetărilor comisiei. Din aceștia, 800.000 folosesc carduri de credit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.