Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru procurori: Primarul comunei Bradu a scăpat de arest

ciocanel judecator

Primarul comunei argeşene Bradu, Florin Frătică, a fost pus miercuri sub control judiciar în dosarul în care a fost reţinut în urmă cu o zi pentru comiterea unor infracţiuni în legătură cu campania electorală pentru alegerile locale. Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, Frătică fiind eliberat din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş după expirarea ordonanţei de reţinere.

 

Florin Frătică a fost reţinut marţi de poliţişti pentru 24 de ore, el fiind suspectat de abuz în serviciu, şantaj şi coruperea alegătorilor, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

 

Înainte de reţinere, primarul din Bradu a fost audiat timp de mai multe ore la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti, în urma unei sesizări formulate de un cetăţean din comună, conform aceloraşi surse.

 

Florin Frătică, deja cercetat într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani, candidează din partea Partidului pentru Argeş şi Muscel pentru al treilea mandat de primar al comunei Bradu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.