Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru utilizatorii Spotify: vor fi nevoiți să vadă toate reclamele

dancingastronaut.com
spotify

Deşi luptă de mult timp cu cei care încearcă să-i blocheze reclamele, Spotify va include abia acum o clauză care interzice acest comportament.

Citește și: SURSE - Guvernul vrea să îi anuleze o armă importantă lui Klaus Iohannis: începe un nou RĂZBOI

Spotify a anunţat că va include în Termenii Serviciului reguli speciale care vor interzice blocarea reclamelor sau distribuirea instrumentelor create pentru a bloca reclamele serviciului său.

Noul regulament, care va intra în vigoare de la 1 martie, va permite Spotify să închidă imediat conturile celor care încalcă aceste reguli, fără vreo avertizare anterioară.

Oficialii companiei suedeze au făcut cunoscut încă de anul trecut că Spotify foloseşte deja mai multe sisteme care monitoriează comportamentul utilizatorilor şi depistează “modificarea artificială a activităţii de streaming”.

Tot anul trecut Spotify anunţa că aproximativ 2 milioane din utilizatorii săi apelează la diverse metode, inclusiv aplicaţii modificate, pentru a folosi versiunea gratuită a serviciului fără a f întrerupţi reclame.

Până acum, Spotify avertiza utilizatorii prinşi că blochează reclamele şi chiar dacă le suspenda conturile, acestora li se oferea şansa reactivării după renunţarea la instrumentele de blocare a reclamelor. Doar în cazurile în care acest comportament persista, conturile erau terminate.

Ultimul trimestru a adus pentru prima oară Spotify pe profit, companie care a făcut cunoscut că reclamele i-au adus venituri de doar 175 de milioane de euro. În comparaţie, conturile plătite au generat venituri de 1,32 miliarde de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.