Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură USTURĂTOARE pentru DNA! Un om de afaceri, condamnat pentru corupţie în România, a fost eliberat în Italia

breaking news

O curte de apel din Italia a decis că omul de afaceri clujean Ioan Bene să execute după legile italiene o pedeapsă aplicată în România. În Italia, pedepsele mai mici de cinci ani, fără violență, se execută în libertate.

Ioan Bene a fost condamnat în dosarul fostului președinte al Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, la 3 ani şi 8 luni de închisoare pentru corupţie, dar era deja în Italia.

Iohannis nu ratează nicio ocazie să 'faulteze' Guvernul. Mesaj dur la ASE: 'Trebuie abandonată iluzia că politicile fiscale și monetare pot ține loc reforme'

Avocații omului de afaceri au declarat că el nu a fugit din țară și că în momentul în care a auzit că pe numele lui s-a pronunțat o sentință de condamnare cu executare, s-a prezentat la sediul de Carabinieri din orașelul Manduria, unde a informat despre existența sentinței din România.

Avocații lui Bene mai spun că acesta a fost reținut pentru 24 de ore, după care arestat la domiciliu, pânâ în data de 9 aprilie 2018, când Curtea de Apel din Lecce a judecat procesul de extrădare. ”Ioan Bene a cerut autorităților judiciare din Italia să fie de acord și să îi permită să execute în Italia pedeapsa dispusă în România”, a spus avocatul italian. Jurnaliştii de la stiridecluj.ro spun că instanţa din Italia a respins cererea privind extrădarea sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.