Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Judele şi-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 3, din partea Alianţei Dreapta Unită

facebook lucian judele
lucian judele

Lucian Judele şi-a depus, sâmbătă, candidatura pentru Primăria Sectorului 3, din partea Alianţei Dreapta Unită.

"Vreau să vă asigur că începând cu 9 iunie în Sectorul 3 cetăţeanul va fi pe primul loc. Putem, cu resursele pe care sectorul le are, să construim un spital, să construim 'Şcoala Viitorului', să construim creşe şi să avem grijă de spaţiile verzi. IOR este cea mai mare rană a Bucureştiului, cea mai mare rană pe care mafia imobiliară a făcut-o spaţiilor verzi. Rechinii imobiliari vor să betoneze acest parc, cu girul primarului Negoiţă. Vreau ca începând cu 9 iunie să trimitem acasă corupţii. Vreau să câştigăm împreună cu alianţa Dreapta Unită şi să modernizăm Bucureştiul", a declarat Lucian Judele, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES de Dreapta Unită.

Potrivit comunicatului, de trei ani şi jumătate, Lucian Judele acţionează pentru a opri "jafurile primarului Negoiţă", semnalând de fiecare dată "abuzurile" pe care le face acesta şi făcând demersuri în instanţă pentru a le pune capăt.

Prezent la depunerea candidaturii lui Judele, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că atunci când eşti în politică trebuie să vezi care sunt nevoile oamenilor şi să acţionezi în acest scop.

"Nu cred că locuitorii din Sectorul 3 au nevoie să schimbe borduri şi pavele pe nişte alei pe care le au deja. Nu cred că asta este ceea ce îşi doresc. Ei îşi doresc şcoli în care elevii să poată învăţa într-un singur schimb, creşe şi grădiniţe la care să-şi poată lăsa copiii, lucruri simple pe care administraţia locală de sector poate să le facă. Este o alegere într-un mod feudal de a face politică, în care îţi cumperi liniştea plătind televiziunile ca să nu vorbească de rău de tine şi în care îţi aduci apropiaţii şi îi faci directori în administraţii şi companii, şi o normalitate în administraţia publică în care vin nişte oameni care să rezolve problemele transparent. Este vorba de a ne despărţi, la 35 de ani de la Revoluţie, de un mod feudal de a face politică", a afirmat Nicuşor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.