Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Șova 'îi dă în gât pe toți', după ce a demisionat: 'Contractele au fost administrate necinstit de cei care trebuiau să le administreze'

ştirileprotv.ro
Lucian Şova

Lucian Șova, ministrul demisionar al Transporturilor, a declarat, joi seara, într-o emisiune la B1 TV, că, de fapt, cauza pentru care nu sunt gata mai multe autostrăzi este administrarea deficitară a contractelor cu antreprenorii din domeniu.

„N-avem mai multe autostrăzi, pentru că toate contractele cu autostrăzi au fost administrate necinstit de cei care trebuiau să le administreze. Toți cei care reprezentau statul trebuiau să creeze condițiile ca antreprenorii să lucreze”, a afirmat Lucian Șova, ministrul demisionar al Transporturilor, joi seara, într-o emisiune la B1 TV.

Citește și: Lovitură dură pentru ANAF! Instanța i-a dat câștig de cauză lui Dan Voiculescu – Suma impresionantă pe care trebuie să i-o achite Fiscul

Oficialul de la Transporturi s-a referit la faptul că trebuiau îi evalueze corect, să îi monitorizeze, să le elibereze amplasamentele.

„Pe toate șantierele de autostrăzi și de căi ferate din România nu mai există nicio barieră administrativă în calea antreprenorilor să lucreze, dar șocul a fost foarte mare, pentru că s-au trezit într-o situație până acum, când câștigau bani din revendicări, fără a lucreze”, a detaliat Șova.

Citește și: Atomica a fost detonată în spațiul public! Visul pe care Klaus Iohannis i l-a spulberat Olguței Vasilescu

Ministrul demisionar s-a referit la faptul că acești antreprenori profitau de orice motiv, pentru a întârzia exproprierilor și pentru a nu finaliza lucrările.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.