Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Romaşcanu: 'Congresul PSD se va ţine imediat după încetarea stării de alertă'

Facebook
Lucian Romașcanu

Congresul PSD va avea loc imediat după încetarea stării de alertă, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al social-democraţilor Lucian Romaşcanu, după şedinţa conducerii partidului.

"Se va ţine imediat după încetarea stării de alertă, nu vrem să facem adunări publice în starea de alertă, aşa cum, din nefericire, guvernanţii obişnuiesc să facă. (...) Noi sperăm, sincer, că această stare de alertă nu va fi prelungită în condiţiile actuale şi există nenumărate motive, le-am menţionat şi în conferinţele de presă şi în ieşirile conducerii partidului, şi, în consecinţă, noi sperăm să intrăm într-o relativă normalitate după data de 17 iulie, atunci putând să organizăm şi noi un Congres în condiţii normale", a spus Romaşcanu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Nelu Tătaru reacționează după recordul de noi cazuri în România: Vom propune carantinarea unor zone .

Potrivit acestuia, membrii partidului au solicitat ca acest congres să nu se desfăşoare online, însă este necesar ca până la alegerile locale să existe o echipă de conducere.

"Solicitările tuturor colegilor au fost spre un Congres care să se desfăşoare fizic, nu online, pentru a da posibilitatea tuturor participanţilor să se exprime, să existe un vot corect şi aşa mai departe, lucru susţinut de conducerea interimară a partidului. Există două restricţii, prima restricţie este să nu fie stare de alertă... sau două limitări - a doua limitare este să avem o conducere definitivă până în alegeri. Într-o formă sau alta, va trebui să împăcăm aceste limitări şi să avem, totuşi, un Congres care să stabilească conducerea partidului. Dacă nu se va putea sub nicio formă face un Congres cu prezenţă fizică, atunci vom vedea ce putem face, dar trebuie să existe o echipă de conducere până la alegeri", a completat Lucian Romaşcanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.