Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Romaşcanu, despre organizarea Congresului PSD: 'Vom avea 1.509 delegaţi împărţiţi în 38 de centre teritoriale'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Lucian Romascanu

Congresul PSD de sâmbătă se va desfăşura în 38 de centre teritoriale, care vor fi amenajate în spaţii deschise, a declarat purtătorul de cuvânt al social-democraţilor, Lucian Romaşcanu.

La Bucureşti va exista un al 39-lea centru, la Palatul Parlamentului, unde vor fi maximum 20 de delegaţi, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Virgil Musta dezvăluie de ce e obligatorie internarea persoanelor testate pozitiv cu Covid-19: ‘Din păcate, au ajuns la Terapie Intensivă’

"Multe lucruri se întâmplă altfel decât am fost obişnuiţi, din cauza acestei pandemii. Nu ne convine, fireşte, pentru că e altfel dezbaterea şi altfel sunt interacţiunile când toată lumea este acolo. Dar, ţinând cont de legea care spune că nu avem voie mai mult de 20 de persoane într-o sală, vom avea 1.509 delegaţi care vor fi împărţiţi în 38 de centre teritoriale, unde vor exista urne, unde se va vota pe buletine de vot. Fiind vorba de nume se va vota secret. Se vor face procese verbale, care vor fi transmise la centru", a explicat Romaşcanu, miercuri, într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că toate centrele teritoriale vor fi dotate cu aparatură audio-video pentru transmiterea live a acestui eveniment, iar toată lumea va avea acces pe ecrane la imaginile din toate celelalte centre.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.