Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucrările de extindere şi modernizare a zonei de control documente de pe Aeroportul Henri Coandă au fost finalizate

Politia de Frontiera
control pasapoarte aeroport

Lucrările de extindere şi modernizare a zonei de control documente de pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" din Capitală au fost finalizate, informează, vineri, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), într-o postare pe Facebook.

"Astăzi, 29 noiembrie 2019, s-au încheiat lucrările de reamenajare şi a fost redeschisă integral zona de control documente pe fluxul de sosiri internaţionale al Aeroportului Henri Coandă. Lucrările au constat atât în extinderea şi modernizarea zonei de control documente, cât şi în amplasarea de ghişee noi pentru Poliţia de frontieră, simplificarea fluxurilor de pasageri şi, cel mai important, au condus la creşterea capacităţii de control cu 30% (de la 20 la 26 posturi de control). Totodată, a fost deschis un flux de control suplimentar, dedicat exclusiv zborurilor charter", notează CNAB.

La finele lunii iunie a acestui an, purtătorul de cuvânt al CNAB, Valentin Iordache, declara pentru AGERPRES că Aeroportul Otopeni va avea şase porţi de control automat al paşapoartelor (Automatic Border Control - ABC), care permit pasagerilor cu paşapoarte biometrice să treacă fără să mai stea faţă în faţă cu un poliţist de frontieră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.