Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban a anunțat că votul pentru moțiunea de cenzură va începe joi, de la ora 13.00

Inquam Photos/ Octav Ganea
Ludovic Orban

Ludovic Orban a anunțat că moțiunea de cenzură va fi votată joi, începând cu ora 13.00. Liderul PNL a mai precizat că tot joi va fi dezvelită statuia lui Ion Brătianu, care înseamnă o recunoaștere „a ceea ce a făcut PNL și Ion Brătianu”, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Atenție! Legea construcțiilor ar putea fi modificată

„În 2014 grupul consilierilor PNL a inițiat un proiect de hotărâre care a fost adoptat și mâine, dragi liberali, la orele 13.00, se dezvelește statuia lui Ion Brătianu, ca o recunoaștere a ceea ce a făcut PNL și Ion Brătianu. Și tot mâine la ora 13.00, începe votul la moțiunea de cenzură, în care sperăm că parlamentarii se vor trezi și să nu mai cadă pradă minciunilor și să dea verdictul România fără PSD, România cu PNL, România cu Klaus Iohannis președinte”, a afirmat Ludovic Orban, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL București – Ilfov din Capitală.

Liderul liberalilor a mai spus că singura soluție pentru România este realegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte al României.

„Principala bătălie pe care o vom duce în următoarea perioadă este cea pentru realegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte al României. Singura garanție că România poate să revină pe drumul cel drept, că drepturile românilor vor fi respectate. Pentru acest obiectiv fiecare membru al PNL trebuie să dea tot ce are în el pentru a îl convinge pe fiecare român că nu există un alt drum, o altă soluție decât Klaus Iohannis președinte”, a conchis Orban.

Citește și: Îndemn pentru toți PSD-iștii! Rivalul lui Liviu Dragnea, semnal de mobilizare

La Adunarea Regională a organizațiilor PNL București – Ilfov participă și șeful statului Klaus Iohannis, precum și circa 2.000 de membri și simpatizanți ai PNL, parlamentari, aleși locali din regiune.

Moțiunea de cenzură va fi dezbătută și votată joi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului. Plenul începe la ora 10.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.