Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban a provocat tsunami în PNL: Nicolae Robu intervine în scandalul momentului și își contrazice șeful de partid

www.renasterea.ro
Nicolae Robu

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a declarat, duminică, că susţine scutirea de impozit pe venitul IT-ştilor, aceasta fiind o măsură prin care tinerii în domeniu pot rămâne în ţară, aducând României beneficii extrafinanciare. 

"Părerea mea despre scutirea de impozit pe venit în IT este, fără ezitare, în sensul susţinerii ei, pentru că, privind lucrurile multicriterial, ea este categoric benefică, aducând României beneficii mult mai mari, unele indirecte, altele extrafinanciare decât neîncasările directe cu titlul de impozit pe venit, conexe fiscalizării activităţii de IT. Ca profesor universitar în IT, cunosc potenţialul României în domeniu şi vă asigur că este uriaş. Noi trebuie să-l valorificăm aici, la noi acasă, aducând în România angajatori, iar fără facilităţi nu reuşim asta la maxim, şi nu disipându-l pe diverse meridiane, mai ales că e format din tineri", a afirmat, pentru AGERPRES, Robu.

ULTIMA ORĂ Ludovic Orban anunță prima LOVITURĂ: 'Nu mi se pare normal ca IT-iștii să fie scutiți de plata impozitului pe venit, câștigă cel mai bine'


El a menţionat că, în calitate de dascăl, îşi doreşte ca studenţii săi, IT-ştii de azi şi de mâine, să rămână acasă şi să producă prosperitate pentru ei şi pentru ţară. 

Nicolae Robu a spus că liberalii şi preşedintele PNL, Ludovic Orban, sunt adepţii fiscalităţii reduse, dar în domeniul IT, personal, îşi doreşte scutirea de impozit, tocmai pentru a stopa plecarea tinerilor specializaţi în acest sector din ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.