Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, anunț către liberali: 'Unde nu-i cap, vai de picioare'

Ludovic Orban, propus vicepresedinte al Camerei Deputatilor

Ludovic Orban, care şi-a anunţat candidatura pentru preşedinţia partidului la nivel central, le-a cerut colegilor din Olt să cântărească cu atenţie pe cine vor vota atunci când vor fi alegeri pentru şefia partidului, la nivel naţional.

"Partidul Naţional Liberal este astăzi în mâna proprietarilor de drept ai săi, membrii de partid. Aveţi destinul partidului în mâna voastră. Puterea vă aparţine. Voi hotărâţi. (...) Nu uitaţi că pe 17 iunie trebuie să decideţi cine conduce partidul la nivel naţional. Din păcate, din experienţa ultimilor doi ani, aproape în fiecare zi mi-a răsunat în minte vorba aceea că unde nu-i cap, vai de picioare”, a afirmat Orban, conform Mediafax.

Citește și: PREMIERĂ în congresul ALDE: Ce a spus Tăriceanu după câștigarea alegerilor

Şi europarlamentarul Cristian Buşoi a criticat modul în care a fost condus partidul în ultima perioadă.

"Până acum, dezbaterile interne care au avut loc nu au arătat nicio soluţie pentru viitor. Adeseori, se vorbeşte mult şi se spune puţin. Impresia pe care o lăsăm publicului este că PNL încă nu şi-a găsit o direcţie şi încă pluteşte în derivă. Nu e un reproş pe care îl fac neapărat colegilor mei. Sigur că am şi eu partea mea de responsabilitate. (…) Partidul Naţional Liberal, astăzi, seamănă cu frumoasa din povestea cu pădurea adormită, care trebuie să se trezească, dar care trebuie să se trezească singură pentru că nu va veni niciun cavaler pe cal alb să o trezească”, a declarat Cristian Buşoi.

Buşoi a precitat că liberalii trebuie să devină "pragmatici” şi să muncească pentru a recupera electoratul pierdut "care l-a votat pe Klaus Iohannis, în turul întâi, care au votat chiar şi la locale şi care ne-a părăsit la alegerile parlamentare”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.