Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, atac FĂRĂ PRECEDENT la Avocatul Poporului: 'Sluga care şterge pantofii PSD'

Victor Ciorbea

Atacuri fără precedent la adresa Avocatului Poporului. Criticile dure au venit chiar din partea preşedintelui PNL, Ludovic Orban. În cadrul Consiliului Naţional al PNL, Orban a susţinut că Victor Ciorbea nu este altceva decât "sluga care şterge pantofii PSD", potrivit AGERPRES.

"Din păcate, în România nu mai există Avocat al Poporului, este sluga care nu face altceva decât să şteargă pantofii PSD", a spus Orban, la Consiliul Naţional al PNL. 

El a precizat că PNL a sesizat Avocatul Poporului pe 12 ordonanţe de urgenţă, amintind între altele OUG 4 care stabileşte pentru angajatori obligaţia de plată a contribuţiilor şi a celorlalte părţi către stat. 

"Este o măsură discriminatorie, neconstituţională", a spus Orban.

Citeşte şi: Mihai Tudose, reacţie după întâlnirea cu delegaţia SUA. Ce a discutat premierul cu congresmanul Turner şi ambasadorul Hans Klemm

Liderul PNL a criticat faptul că Avocatul Poporului, în loc să sesizeze CCR, "s-a apucat să întrebe Guvernul, patronatele şi sindicatele". 

Orban a precizat că PNL va ataca la CCR această Ordonanţă, după ce va trece de Parlament. 

El a criticat şi OUG 60, despre care a susţinut că "face o ticăloşie" - sub aparenţa intenţiei de a proteja persoanele cu dizabilităţi majorează fiscalitatea pentru firme. 

"Multe alte tâmpenii sunt în ordonanţele respective împotriva cărora ne vom lupta în Parlament şi pe care noi le vom ataca la CCR", a spus Orban. 

La Consiliul Naţional al PNL participă peste 700 de delegaţi. La şedinţă vor fi aprobate modificări la Statutul partidului şi la regulamentele de organizare şi funcţionare ale mai multor foruri liberale şi va fi ales un nou vicepreşedinte pe domeniul sănătate, muncă, familie şi protecţie socială, în locul Sulfinei Barbu care a devenit membru în Colegiul CNSAS.

Citeşte şi: Ironii maxime! Petre Daea râde de ouăle lui Varujan Vosganian: 'A zburat prea departe cu imaginația' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.