Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, atac virulent la adresa Guvernului: Este un semnal ÎNGROZITOR!

Inquam Photos/ Octav Ganea
ludovic orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că liberalii se vor opune amnistiei fiscale pe care o are în vedere Guvernul. Orban consideră că PSD dorește să-i avantajeze pe rău platnici și dă un semnal îngrozitor către societate.

Tudorel Toader explică care va fi misiunea viitorului șef al DNA: LISTA de sarcini pentru înlocuitorul lui Kovesi

„PNL este categoric împotriva proiectului de amnistie fiscală pe care l-a lansat domnul Vâlcov!

Se pare că adevăratul slogan al PSD este nedreptate până la capăt. După ce a modificat legile Justiției şi codul penal, nu pentru cei 99% dintre cetățenii români care respectă legea, făcând un Cod penal și niște legi ale justiției pentru infractori sau pentru posibilii infractori, iată că şi în domeniul fiscal actualul Guvern îi premiază tot pe cei răi, tot pe răi platnici, dând un semnal îngrozitor către societate, că cine își plătește taxele şi impozitele la timp este un fraier şi că nu beneficiază de niciun fel de recunoaștere şi de recompensă din partea Guvernului. Beneficiază de susținere din partea Guvernului aceia care sunt rău platnici.

Această măsură este un atac grav la adresa liberei concurențe, la adresa competiției oneste de pe piață între companii și între cetățeni. Este evident că sunt dezavantajate acele companii care respectă regulile de pe piață, care își plătesc taxele și impozitele și care sunt supuse unei concurențe neloiale din partea acelor companii care nu își plătesc taxele și impozitele.

Partidul Național Liberal a inițiat un proiect de lege prin care urmărește bonificarea bunilor platnici, bunilor contribuabili care își plătesc taxele și impozitele la timp și susținem că aceasta este atitudinea corectă din partea statului, nicidecum atitudinea PSD-ului care vrea să îi premieze pe aceia care nu au respectat legea, care nu și-au plătit taxele și impozitele”, arată Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.