Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, când a aflat ce miniştri interimari a propus Viorica Dăncilă: 'Orice gest mai face, îl face degeaba. Am aceeaşi părere proastă'

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, la Sibiu, că are "o părere proastă" despre noii miniştri interimari propuşi vineri de premierul Viorica Dăncilă, el adăugând că "PNL a iniţiat o moţiune de cenzură, orice gest mai face Viorica Dăncilă, îl face degeaba."

Întrebat ce părere are despre noii miniştri interimari, Orban a răspuns: "Am aceeaşi părere proastă.", informează agerpres.ro.

Citește și: Informații despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu Botez! Cum se simte actrița

Liderul PNL a reiterat că este convins că guvernul actual va cădea în urma moţiunii de cenzură, în condiţiile în care există suficienţi parlamentari care să o voteze.

"PNL a iniţiat o moţiune de cenzură, orice gest mai face Viorica Dăncilă, îl face degeaba. Joi se va dezbate şi se va vota moţiunea de cenzură şi acest guvern va fi istorie. (...) opţiunea de cenzură are 237 de semnatari, iar pe lângă cei 237 de semnatari vor fi cel puţin 7 voturi în plus din partea unor parlamentari care nu au semnat moţiunea de cenzură. Ca atare, 237 şi cu 7 îmi dă 244", a mai spus Orban.

Citește și: Marius Budăi iese la rampă! Ce se întâmplă, de fapt, cu cele 400.000 de concedieri

Premierul Viorica Dăncilă i-a transmis, vineri, preşedintelui Klaus Iohannis noi propuneri de miniştri interimari, potrivit unor surse oficiale. Conform surselor citate, Dăncilă l-a propus pe ministrul Apărării, Gabriel Leş, ca ministru interimar al Afacerilor Interne, pe vicepremierul Daniel Suciu ca ministru interimar al Justiţiei, iar pe ministrul Cercetării, Nicolae Hurduc, ca ministru interimar la Educaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.