Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, către PSD-ALDE: Habarniștilor, treziți-vă!

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a scris, sâmbătă, pe Facebook, că schimbările operate de Guvern în domeniul controlului licitațiilor pe proiecte din fonduri europene amână „la calendele grecești” absorbția banilor de la Uniunea Europeană.

„IDIOȚENIE SAU TRĂDARE? Guvernul este aproape repetent la fonduri europene. Miliarde de EURO care ar putea să vină în România și să contribuie la îmbunătățirea vieții a milioane de români sunt ținute la graniță de incompetența și dezinteresul cabinetului de 2 lei, girat de brontozaurii epocii de mult apuse. Singura speranță de a crește absorbția fondurilor europene este la autoritățile locale. Primarii, președinții de Consilii județene ( în special cei ai PNL ), în ciuda frânelor birocratice născocite de habarniștii aduși de PSD și ALDE la butoanele ministerelor, au reușit să obțină finanțări de miliarde pentru proiecte de interes pentru românii care trăiesc în localitățile lor” a scris liderul PNL, Ludovic Orban, pe Facebook.

„Ce credeți că face guvernul, care ar trebui să fie primul preocupat de creșterea absorbției? Amâna la calendele grecești organizarea licitațiilor. Cum? Mută controlul EX-ANTE pentru documentațiile de licitații de la Autoritatea Națională de Achiziții Publice la Autoritățile de Management. Acestea nu au compartimente specializate, nu au angajați pregătiți pentru așa ceva și nici măcar nu sunt autorizate să efectueze acest control, deci nu vor fi capabile luni de zile să dea drumul la licitații. Efectul va fi că multe autorități locale nu vor mai avea timpul necesar să implementeze proiectele și vom bierde bani cu nemiluita. Treziți-vă, habarniștilor! Abrogați prostia asta pentru că altfel se va vedea clar că sunteți împotriva românilor, deci trădători”, a adăugat acesta.

Citește și: Tăriceanu joacă șah cu 'talibanii' din PSD / SURSE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.