Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, declarație SURPRINZĂTOARE: 'O să-mi pară rău după Florin Iordache'

Inquam Photos / Octav Ganea
ludovic orban la curtea suprema Inquam Photos

Liberalul Ludovic Orban, candidat la şefia partidului, a declarat că dacă îl mai vede de multe ori pe actualul ministru al Justiţiei, Toader Toader, o să ajungă să-i pară rău după Florin Iordache, "cel cu altă întrebare", afirmând că Toader face parte "din acelaşi plan al zonei roşii”, care vrea să pună botniţă procurorilor, potrivit news.ro.

Ludovic Orban a spus, sâmbătă, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că "povestea” cu OUG13  n-a fost o întâmplare şi că PSD vrea să pună botniţă procurorilor.

Noul șef ANAF intră în FORȚĂ: Anunțul care îi pune pe jar pe datornici

"N-a fost o întâmplare ce s-a petrecut cu OUG13, se vede tentativa PSD de a pune botniţă procurorilor. Vedem acum că vor să modifice procedurile pentru numirea şefilor DNA şi DIICOT, precum şi a procurorului general, astfel ca totul să rămână în pixul ministrului Justiţiei. Dacă îl mai văd mult pe actualul ministru Tudorel Toader, o să-mi pară rău după Florin Iordache, cel cu altă întrebare”, a spus Ludovic Orban.

El l-a criticat pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru că a declanşat evaluarea procurorului general şi a şefului DNA fără a avea măcar un raport de evaluare a activităţii celor doi.

"E acelaşi plan al zonei roşii, se vede clar asta”, a precizat Orban.

Liberalul Ludovic Orban a participat, sâmbătă, la o întâlnire cu membri din conducerea PNL, el afirmând că pînă la congresul din 17 iunie va vizita fiecare filială de câte două ori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.