Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban: 'Declaraţia de intenţie în domeniul nuclear civil vizează colaborarea cu parteneri strategici în construcţia reactoarelor 3 şi 4 de la Cernavodă'

gov.ro
Jean Castex Ludovic Orban Castex Orban

Premierul Ludovic Orban a precizat că Declaraţia de intenţie în domeniul nuclear civil, semnată cu omologul său francez, Jean Castex, vizează, printre altele, colaborarea cu parteneri strategici în realizarea proiectului de construcţie a reactoarele 3 şi 4 de la Cernavodă.

"Am mai semnat cu premierul francez, un document, o Declaraţie de intenţie, privind cooperarea în domeniul nuclear civil care vizează, printre altele, colaborarea cu partenerii strategici în realizarea proiectului de construcţie a reactoarele 3 şi 4 de la Cernavodă şi în reparaţia capitală, în modernizarea, renovarea reactorului 1, într-un cadru evident mai larg cu parteneri strategici. Un proiect extrem de important pentru politica energetică a României", a spus Ludovic Orban, luni seară, într-o conferinţă de presă la sediul Ambasadei României în Republica Franceză, după întâlnirea cu premierul francez Jean Castex şi ceremonia de semnare a unor documente bilaterale, potrivit agerpres.ro.

Citește și: EXCLUSIV Ascensiune pe bază de familie în Guvernul Orban! În doar câteva luni, de la firmele mamei, a ajuns la Ministerul Muncii, candidat la Primărie, iar acum la Camera Deputaților!

Şeful Executivului de la Bucureşti a precizat că a fost semnat şi un acord între Nuclearelectrica şi o companie franceză, Orano.

În vizita pe care o efectuează în Franţa, premierul este însoţit, printre alţii, de miniştrii de Externe, Apărării, Economiei şi Agriculturii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.