Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban: 'Două treimi din companiile austriece prezente în România vor să-și reinvestească profitul'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Ludovic Orban

Premierul interimar, Ludovic Orban, a declarat joi, după o întrevedere cu reprezentanţi ai comunităţii austriece de afaceri din ţara noastră, că informaţia care l-a "bucurat cel mai mult" a fost aceea că peste două treimi din companiile austriece prezente în România vor să-şi reinvestească profitul, potrivit Agerpres.

Citește și: Marian Godină a explodat la adresa Sorinei Pintea: ‘Aia e umilire, doamnă! Aia e afectare a stării de sănătate! Ăla e lucru inuman’

"Am avut o discuţie cu investitorii austrieci din România despre reglementările legale, despre aşteptările, nemulţumirile pe care le-au avut legate de legislaţie, de relaţia cu autorităţile. Am vrut să transmit un mesaj clar de deschidere la dialog, de parteneriat cu investitorii. Noi preţuim companiile care au investit în România, care fac afaceri serioase, care au contribuit la creşterea economică, angajează zeci şi sute de mii de români. Între aceste companii şi Guvernul României există o relaţie de dialog, de parteneriat pentru soluţionarea problemelor şi pentru asigurarea unei dezvoltări economice cât mai rapide a României. De altfel, informaţia care m-a bucurat cel mai mult a fost aceea că peste două treimi din companiile austriece care sunt prezente în România vor să reinvestească profitul pentru dezvoltarea companiilor, ceea ce indică clar un trend de dezvoltare şi care poate asigura o contribuţie la creşterea economică a României", a afirmat Ludovic Orban, după întrevederea de la Ambasada Austriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.