Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, după ce a lăsat pe dinafară PMP: 'Singurul meu mesaj este...'

Facebook
Ludovic Orban

Partidul Naţional Liberal continuă colaborarea cu PMP, a afirmat, duminică, premierul Ludovic Orban, preşedintele PNL, care a adăugat şi că are încredere că partenerii liberalilor la alegerile locale, USR şi PLUS, „vor înţelege că pentru succesul comun nu trebuie să ne rămână decât un singur adversar politic, care este PSD”.

„Singurul meu mesaj este că noi continuăm colaborarea cu PMP, că suntem deschişi la colaborarea în Consiliul General al Capitalei, în consiliile locale de sector şi că îi considerăm ca pe nişte parteneri. Am ajuns la o formulă între PNL şi USR PLUS din multe motive, n-aş vrea acuma să le menţionez, dar din punctul meu de vedere ei au fost partenerii noştri, sunt partenerii noştri la guvernare, ne bizuim pe susţinerea lor în Parlament şi vom colabora în toate consiliile judeţene, consiliile locale, pentru a forma majorităţi şi pentru a asigura o bună guvernare locală”, a spus Orban, la B1 TV.

Ludovic Orban acuză o campanie de dezinformare, în contextul COVID-19: 'Sunt absurde toate fake-urile lansate pe online'


Orban s-a referit şi la relaţia PNL cu USR PLUS şi a arătat că liberalii nu i-au atacat până acum pe partenerii din aceste formaţiuni, iar acum ar fi de dorit ca aceştia să înţeleagă că singurul adversar politic este PSD.

„Am încredere că partenerii vor înţelege că pentru succesul comun nu trebuie să ne rămână decât un singur adversar politic, care este PSD şi am convingerea că, în condiţiile în care va fi o campanie... nu trebuie să fie strălucitoare, o campanie de bun simţ în care să ne prezentăm soluţiile, avem şanse mari să câştigăm toate poziţiile”, a mai afirmat premierul Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.