Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban este desființat de deputatul Ciprian Șerban după jignirile la adresa premierului Dăncilă: Demonstrează caracterul misogin și un discurs trivial

Ciprian Serban/ Facebook
Ciprian Serban

Deputatul PSD de Neamț, Ciprian Șerban, critică dur jignirile aduse de liderul PNL, Ludovic Orban, la adresa prim-ministrului Viorica Dăncilă. Parlamentarul PSD consideră că un asemenea discurs trivial arată caracterul misogin al șefului PNL.

Vezi și: Crin Antonescu vorbește despre relația cu statul paralel: Nu cred că m-au iubit vreodată. Alții erau ai lor/ Nu am fost șantajat

”Ludovic Orban își demonstrează încă o dată caracterul misogin prin ieșirile absolut incalificabile la adresa femeilor și prin discursul său trivial.

Să ataci o doamnă, precum s-a întâmplat de curând cu doamna prim-ministru, este sub demnitatea oricărui bărbat, oponent politic sau nu.

Nu de puține ori, polemicile politice au demonstrat că ne îndepartam de acel respect de care fiecare dintre noi iși dorește să se bucure.

Se încheie un an bogat în evenimente politice, economice, sociale care au influențat viața românilor și în bine și în rău.

Vreau să cred că binele a fost mai mult.

Ne aflăm în An Centenar, un moment deosebit de important și marcant pentru Romania și am avut ocazia să arătăm că suntem uniți, că ne iubim țara, că ne respectăm pe noi și pe cei din jurul nostru.

În acest moment de retrospectivă, de bilanț și de îndreptat ce am greșit anul acesta, îmi doresc să devenim cu toții mai responsabili, deschiși dialogului și capabili să preluam de la cei din jurul nostru doar ce este bun. Să colaborăm onest și în deplin respect pentru binele României.”, e de părere parlamentarul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.