Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban îi transmite lui Crin Antonescu că este scos din joc: condiția încălcată de fostul lider PNL

STIRIPESURSE.RO vă informa că în interiorul PNL s-a produs o ruptură între Ludovic Orban și fostul lider al PNL, Crin Antonescu, cel care își manifestase intenția de a candida la alegerile europarlamentare. Orban nu-l dorește pe Crin Antonescu și chiar anunță public lista de condiții pentru a fi acceptat, dar acest anunț vine în contextul în care Antonescu deja a încălcat condiția de a se poziționa categoric împotriva PSD.

Citește și: SURSE - Crin Antonescu, scos din joc de Ludovic Orban: începe RĂZBOIUL în interiorul PNL

"Crin Antonescu este printre candidaţi. Lista nu o fac eu, lista este supusă dezbaterii şi votului membrilor Biroului Politic Naţional", a precizat preşedintele PNL.

„Aşa a fost Crin întotdeauna, a generat întotdeauna pasiuni atât dintr-o parte, cât şi din cealaltă.

În măsura în care Crin Antonescu va reprezenta strategia politică, moţiunea adoptată la Congres, poziţionarea noastră categorică anti-PSD, valorile dreptei liberale, în măsura în care el va fi pe această line politică, cu siguranţă poate fi un candidat bun. (...) Orice candidat trebuie să reprezinte valorile, principiile, obiectivele pe care le are atât PNL, cât şi familia politică din care face parte, şi anume, familia Partidului Popular European", a mai spus Ludovic Orban, la Digi 24.

Potrivit surselor noastre, ruptura între Orban și Antonescu a intervenit după ce fostul lider al PNL a apărat-o pe Viorica Dăncilă, asta la scurt timp după ce Orban lansase un atac extrem de dur. Orban îl acuză pe Antonescu că se poziționează diferit de PNL și tocmai de aceea îl vrea scos din joc.

”România are o problemă de câţiva ani. Problema lui Emil Boc, om care a dovedit ca primar că poate să facă foarte multe lucruri bune, problema lui era că nu-l percepea nimeni că este premierul României, că era Băsescu Problema Vioricăi Dăncilă, când o judeci ca prim-ministru, este că nu o prea percepe nimeni că este realul premier”, a spus Crin Antonescu.

Declarația lui Antonescu venea în contextul în care Ludovic Orban tocmai afirmase că premierul Dăncilă, „o tăntică incultă, analfabetă” dar tot mai „tupeistă şi mai obraznică” a comis o crimă cu premeditare împotriva economiei româneşti, prin adoptarea de către Guvern a ordonanţei de urgenţă privind măsurile fiscale.

Potrivit surselor noastre, Crin Antonescu nu se va regăsi pe lista PNL la europarlamentare. Ludovic Orban caută o ”vedetă” din afara partidului pentru a-i oferi primul loc pe listă, în speranța că acesta va trage lista în sus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.