Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban își ARATĂ MUȘCHII în lupta din PNL pentru șefia Camerei Deputaților: Cei care doresc, trebuie să fie și capabili

Facebook
Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că deja este o competiţie în PNL în privinţa funcţiei de preşedinte al Camerei Deputaţilor, menţionând că poate să-şi dorească oricine această funcţie, dar trebuie să aibă "capacitatea şi datele necesare" pentru a îndeplini acest obiectiv.

Întrebat dacă şi-a manifestat vreun parlamentar liberal intenţia de a cere schimbarea sa de la conducerea Camerei Deputaţilor, Orban a spus: "Nu am idee de o astfel de propunere", scrie Agerpres.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban TUNĂ la adresa PSD: Dacă apela la aceleași tertipuri, NU puteam da jos Guvernul Dăncilă

"Sigur că sunt destui care se gândesc că le-ar sta bine să fie preşedinte al Camerei Deputaţilor, deja este şi o competiţie, am şi văzut, deja i-am văzut pe Robert Sighiartău, pe Lucian Bode, pe Raluca Turcan, am văzut tot felul.(...) Domnul Roman este vicepreşedinte al Camerei, nu cred că domnul Roman, care este vicepreşedinte alături de mine, poate să-şi dorească locul respectiv. Sigur, de dorit poate să-şi dorească oricine, este firesc să ai obiective de carieră, dar trebuie să ai capacitatea şi să ai datele necesare pentru a-ţi îndeplini obiectivele de carieră", a adăugat Orban.

Întrebat dacă premierul trebuia să facă un pas în spate, Orban a spus: "Pentru mine este mult mai importantă România şi atunci când ai de ales între România şi poziţia unui membru al PNL, eu cred că România trebuie pusă pe primul plan".

Orban a adăugat, întrebat dacă făcea un pas în spate dacă era în locul premierului: "Eu am arătat că am tăria, onoarea, caracterul să-mi dau demisia din funcţia de premier atunci când am considerat că situaţia o impune".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.