Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban jubilează după victoria din Parlament. 'S-a dovedit că Florin Iordache nu este altceva decât o cârpă de şters pe jos a lui Liviu Dragnea'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Ludovic Orban

Ludovic Orban, preşedintele PNL, reacţionează la victoria opoziţiei din Parlament. Liderul liberal afirmă că opoziţia a demonstrat că are majoritate, prin votul care a forţat amânarea citirii moţiunii de cenzură în plen şi, implicit, a votului.

"S-a demonstrat că Opoziția are majoritatea în Parlament, că Guvernul Dancila e în minoritate. S-a dovedit că, în ciuda tuturor tertipurilor, PSD a trebuit să accepte că opoziția are majoritate în Parlament. Plenul este suveran. Din nou s-a dovedit că Florin Iordache nu este altceva decât o cârpă de șters pe jos a lui Liviu Dragnea și acționează la comenzile lui Liviu Dragnea. PSD nu a avut încredere să îl lase să conducă sentina pe președintele Camerei. I-am pus în situația să înțeleagă că nu pot să își bată joc de democrație", a declarat Orban.

CITEŞTE ŞI: Băutura care curăță ficatul de toxine. Se prepară foarte simplu

Președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu a declarat că toate partidele politice parlamentare au convenit ca moțiunea să fie citită joi, în plenul reunit al Parlamentului, și să fie dezbătută și votată joia viitoare. Decizia va fi luată la în Birourile permanente reunite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.