Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban l-a SUNAT personal pe polițiștul care i-a scris că ȘEFII din poliție obligă agenții să amendeze cetățenii

Guvernul Romaniei
Ludovic Orban

Mii de amenzi erau raportate zi de zi în România. Forțele de ordine păreau să găsească pe bandă rulantă români care încalcă ordonanțele miliare, asta deși toți cei care ies afară văd străzi pustii și oameni care în mare parte vin de la muncă sau de la cumpărături. Mulți dintre cei amendați au reclamat, pe rețele de socializare că au fost amendați abuziv, iar temerilor lor s-au confirmat. Un sindicalist din IPJ Timiș i-a scris lui Ludovic Orban. Valer Kovaks a spus ceea ce mulți polițiști se tem să spună: șefii de poliție obligă agenții să dea cât mai multe amenzi.

Citește și: Raed Arafat ANUNȚĂ CLAR: toți cei care au fost grav afectați de coronavirus sau au murit aveau comorbidități

"Miercuri, agentului de poliție Valer Kovacs, detașat într-o zonă rurală din Timiș, i-a sunat telefonul. Era Ludovic Orban. ”Vă salut, domnu Kovacs”, a spus șeful Guvernului. ”Vă salut cu respect”, a răspuns agentul. ”Ce faceți?”, l-a întrebat prim-ministrul. ”Ce să fac, la datorie, servim patria! Dumneavoastră ce faceți?”, a răspuns, fără să se piardă, polițistul. ”Suntem în ședință de Guvern”, a zis Orban. ”Am urmărit cu interes”, a replicat agentul Kovacs, care este și unul dintre liderii de sindicat ai polițiștilor din Timiș. -Vă pune, mă, băieți, să tăiați amenzi?, l-a întrebat prim-ministrul. -Da. Dar de astăzi ni s-a transmis s-o facem gradual, a răspuns polițistul", scrie Libertatea.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.