Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, mesaj pe Facebook după ce Ivan Patzaichin a murit: Ne-a părăsit astăzi o legendă

Facebook
Ludovic Orban

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, îşi exprimă regretul faţă de moartea lui Ivan Patzaichin şi transmite că "ne-a părăsit astăzi o legendă", anunță Agerpres.

"Ne-a părăsit astăzi o legendă, un om care toată viaţa a purtat cu mândrie steagul României la piept, un om pe care l-am urmărit cu emoţie şi bucurie la fiecare competiţie şi la fiecare medalie câştigată. Ivan a fost unul dintre cei care au răspândit permanent bunătate în jurul lor şi a devenit un model prin puterea exemplului. Cu durere în suflet, ne luăm rămas bun de la Ivan Patzaichin. Nu te vom uita niciodată, campionule!", a scris preşedintele PNL pe Facebook.

Multiplul campion olimpic la canoe Ivan Patzaichin a decedat la vârsta de 71 de ani, a anunţat Comitetul Olimpic şi Sportiv Român pe pagina sa de Facebook.

Născut pe 26 noiembrie 1943, la Mila 23, în Delta Dunării, Patzaichin a cucerit patru medalii de aur la Jocurile Olimpice, la Canoe-1 pe 1.000 m în 1972 (Munchen) şi la Canoe-2 pe 1.000 m în 1968 (Ciudad de Mexico), 1980 (Moscova) şi 1984 (Los Angeles), precum şi trei de argint, la Canoe-2 pe 500 m în 1980 (Moscova) şi 1984 (Los Angeles) şi la Canoe-2 pe 1.000 m în 1972 (Munchen).

De asemenea, are în palmares 22 de medalii la Campionatele Mondiale (nouă de aur).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.