Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, mesaj pentru șefa Comisiei Europene: 'Guvernul României susține obiectivele mandatului Comisiei von der Leyen'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban i-a transmis un mesaj de felicitare adresat Ursulei von der Leyen după votul de învestire a noii echipe a Comisiei Europene.

“Majoritatea largă cu care a fost învestită noua Comisie Europeană, condusă de doamna Ursula von der Leyen, confirmă consistența programului prezentat în fața Parlamentului European și ne dă încredere în viitoarea sa colaborare cu aleșii cetățenilor europeni.

Salut abordarea noii Comisii, care pune accent pe transformările la nivelul societății europene, dar și în plan economic, un răspuns necesar, așteptat de cetățenii europeni.

Șeful Casei Naționale de Pensii are zilele numărate: 3 nume pe masa lui Ludovic Orban

Guvernul României, puternic atașat valorilor europene, susține obiectivele mandatului Comisiei Von der Leyen și reiterează întreaga disponibilitate de a colabora cu membrii Comisiei și cu toate instituțiile europene.

De asemenea, avem deplină încredere în capacitatea comisarului din partea României, doamna Adina Vălean, de a îndeplini responsabil și echidistant atribuțiile care-i revin în gestionarea transporturilor la nivel european.

Anul acesta, când Europa de Est marchează trei decenii de la căderea comunismului, România a dovedit, încă o dată, orientarea sa puternic pro-europeană, prin votul exprimat la alegerile pentru Parlamentul European și la recentele alegeri prezidențiale. Valorile fundamentale ale Uniunii Europene - statul de drept, democrația, libertatea, egalitatea, drepturile omului și demnitatea umană – sunt în continuare susținute, din toată inima, de către români.

Îi urăm succes doamnei Ursula von der Leyen și echipei sale! Totodată, apreciem activitatea domnului Jean-Claude Juncker și îi mulțumim pentru susținerea dovedită față de România în mandatul său.”, i-a transmis Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.