Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban: Nu voi tolera coconul acela care se formează în jurul fiecărui lider

ludovic orban

Candidatul la preşedinţia Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, a declarat marţi, la Deva, că 27 de filiale judeţene îl susţin în cursa pentru a ajunge în fruntea PNL, el arătând că beneficiază şi de sprijinul a peste 6.000 de membri importanţi ai partidului. "În toate filialele judeţene am obţinut peste 6.000 de semnături de susţinere a candidaturii mele din partea primarilor, viceprimarilor, consilierilor judeţeni, consilierilor locali ai PNL, preşedinţilor de organizaţii locale. De asemenea, semnăturile de susţinere a marii majorităţi a parlamentarilor PNL. Practic, candidatura mea nu este una care e susţinută doar de 27 de preşedinţi de filiale judeţene, ci şi de o mare parte din baza PNL", a spus Orban,

El a menţionat că mai sunt cinci filiale judeţene ale PNL de unde aşteaptă o susţinere a candidaturii sale. Întrebat despre primele măsuri pe care le va lua în situaţia în care va ajunge să conducă PNL, Ludovic Orban a declarat că se va implica pentru reorganizarea partidului şi că toate deciziile importante vor fi luate după o consultare largă a membrilor acestuia.

"Voi desfiinţa antecamera. Nu voi tolera coconul acela care se formează în jurul fiecărui lider. Locul de muncă nu va fi în birou, va fi în ţară. Imediat după congres voi începe ample turnee în ţară pentru a porni reorganizarea partidului, pentru a motiva membrii PNL să se implice şi, de asemenea, pentru a porni o campanie de atragere a oamenilor de calitate în PNL. (...) În toate deciziile importante ale PNL va exista o consultare amplă a bazei partidului. De asemenea, cred că PNL trebuie să se reconecteze la oamenii care împărtăşesc viziunea noastră, valorile, principiile, ideile, care îşi doresc altceva decât ceea ce le oferă astăzi partidul de guvernământ şi care au nevoie de un reprezentant politic care să se bată pentru ei", a arătat Orban.

La rândul său, preşedintele organizaţiei judeţene PNL Hunedoara, deputatul Lucian Heiuş, a declarat că liberalii din judeţ susţin candidatura lui Ludovic Orban la funcţia de preşedinte al partidului. "Eu consider că astăzi (Ludovic Orban, n.r.) este cea mai bună soluţie pentru a prelua conducerea PNL. (...) În urma discuţiilor pe care le-am avut cu primarii, cu preşedinţii de organizaţii, peste 95% dintre aceşti oameni, care reprezintă structura PNL şi care contează, au înclinat balanţa spre susţinerea lui Ludovic Orban ca preşedinte al PNL la nivel naţional", a spus Heiuş, conform Agerpres.

Ludovic Orban s-a aflat marţi în judeţul Hunedoara, prilej cu care s-a întâlnit cu membrii partidului şi cu candidatul PNL la Primăria Lupeni, iar la Deva şi cu reprezentanţii filialei judeţene Hunedoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.