Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, prins în corzi după ce un scandal sexual a izbucnit în PNL: 'Să decidă excluderea'

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban

Liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru, susţine că, "dacă tot vine la Iaşi cu tolba goală" de Ziua Unirii, premierul Ludovic Orban ar trebui să decidă măcar excluderea din PNL a primarului din Mogoşeşti-Siret, acuzat că a făcut sex cu două minore chiar în sediul primăriei.

Deputatul social-democrat Bogdan Cojocaru afirmă, într-un comunicat de presă, că acuzaţiile "năucitoare" la adresa primarului liberal din comuna ieşeană Mogoşeşti-Siret, Damian Butnariu, sunt de "o gravitate extremă", iar decizia firească ar fi excluderea acestuia din PNL.

Totodată, liderul TSD îi cere premierului Ludovic Orban ca, "dacă tot vine cu tolba goală" la Iaşi pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii, măcar să convoace Biroul judeţean al PNL Iaşi şi să decidă excluderea din partid a edilului din Mogoşeşti-Siret.

"A trecut o săptămână de când am aflat cu toţii de isprăvile edilului Damian Butnariu de la Mogoşeşti-Siret. Soluţia logică, chiar înainte ca primarul respectiv să spună că se autosuspendă din PNL, ar fi fost ca liberalii ieşeni să anunţe excluderea din partid a edilului, ba chiar să-i ceară demisia din funcţia de primar. Dacă tot vine cu tolba goală la Iaşi pe 24 ianuarie şi nu are nimic bun de anunţat pentru Moldova, aşteptăm ca premierul Ludovic Orban, totodată liderul PNL, să-i convoace pe liberalii ieşeni în şedinţă şi înainte să se prindă în Hora Unirii să decidă excluderea din partid a primarului Damian Butnariu", a afirmat liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru, conform news.ro.

Bogdan Aurescu, vehiculat viitor premier, îl lasă în ofsaid, din nou, pe Ludovic Orban: FALSUL prezentat ca adevăr

Totodată, Bogdan Cojocaru a criticat "bâlbele" Guvernului Orban pe tema construirii autostrăzii Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş, dar şi lipsa de soluţii a liberalilor pe "un proiect vital" dezvoltării Moldovei.

"Nu mai înţelege nimeni nimic. Liberalii spun că renunţă la parteneriatul public-privat pentru tronsonul Ungheni-Iaşi-Târgu Neamţ, dar nu ştiu ce să pună în loc. Nu este clar nici dacă autostrada se va mai face din fonduri europene, iar mai nou, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, spune că ar trebui înfiinţată o companie de proiect cu sediul la Iaşi şi că este luată în calcul inclusiv varianta parteneriatului public-privat. Minciuni şi fumigene de la un capăt la altul, iar mai grav este că liberalii i-au păcălit cu acest subiect pe alegători în campania prezidenţială de anul trecut", a adăugat liderul TSD, Bogdan Cojocaru.

Primarul localităţii ieşene Mogoşeşti-Siret, Damian Butnariu, a anunţat că se autosuspendă din PNL, fiind implicat într-un dosar în care este acuzat că a făcut sex cu două minore de 17 ani, chiar în sediul Primăriei. El a spus că se autosuspendă "până când adevărul va ieşi la suprafaţă în acest caz", vechi de 13 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.